1 nap alatt bukott meg az új “magyar” alkotmány

Hogyazongya:

“Isten, áldd meg a magyart!
NEMZETI HITVALLÁS
MI, A MAGYAR NEMZET TAGJAI […]”

A magyar nemzetet nyilván 1 magyarpárt képviseli (keresztes tagozatával együtt). Az alkotmányt magyarpártján keresztül maga a nemzet költötte ki magából. Van még némi resztli (“A velünk élő nemzetiségek a magyar politikai közösség részei és államalkotó tényezők”), de velük épp úgy felesleges egyeztetni az alkotmányról, mint ahogy a nemzet hazájában tartózkodó, de annak (szent) testétől idegen, nyilván nem igazán magyarokkal.

Hát ez a projekt a hétfői aláírás után már kedden sem állt össze. Nézzétek csak az elhíresült felvételt a keddi Gyöngyöspatai verekedésről:

[Nyilván a nemzet testén élősködő uncsi idegenek viszik el a balhét ( http://www.police.hu/friss/20110427.html ), mint itt: http://amexrap.org/fal/azt-a-torvenyt-amit-a-ciganyok-vedelmeben-alkotott-a-torvenyhozo-azt-a-ciganyokkal-szemben-alkalmazzak , vö. még:

]

Tény, hogy egy verekedéstől nem dől össze a köztársaság, pontosabban Magyarország: mint írtuk, alkotmánya a nemzetközi tapasztalatok szerint várhatóan még 9 évig húzza, azért csak addig, mert 1párti+módosíthatatlan+bokréta (vö: http://amexrap.org/fal/9-ev-alatt-hal-meg-az-uj-alkotmany-a-nemzetkozi-tapasztalatok-szerint ).

Azonban kirekesztő szellemisége az aláírásától számított egyetlen nap alatt már meg is bukott.

Találós kérdés, a következő alkotmány előkészítőinek:

Na pl. kiket nem szabad kihagyni a szövegezésnél?