Bázz, hihetetlenül, bulvárosan provokatív kérdésfelvetés!

[ http://amexrap.org/fal/a-magyaroknak-nincs-tobbe-helyuk-az-unioban ] Viszont olvass bele a kommentekbe. [ http://www.welt.de/politik/ausland/article11869003/Puszta-Putin-Victor-Orban-fuehrt-2011-Europa-an.html ] Nekem úgy tűnik, a német közvélemény is inkább Orbánpárti, hiába terelgeti őket ellenkező irányba a cikk.

Most, ha be vallom, hogy nem ingott meg vészesen a Fidesz iránti bizalmam, akkor hülyének fogtok tartani? Azt hiszem, aki emiatt a szellemi képességeimmel kapcsolatban kételyeket fogalmaz meg, az vagy álszent vagy eszetlen fideszgyűlölő.

Bocs, hogy ilyen kemény szavakat használok, a legjobb lenne lehiggadni mindkét tábornak. Lehet, hogy újdonságot mondok ezzel, de sok nagy történelmi alak, aki nagyban előbbrevitte az ország (vagy más országok) ügyét nem volt szeplőtelen szent, sőt még a nyugat/korabeli nagyhatalmak kedvence sem volt.

Csak az értelmiségi vészmadárkodás miatt korai még pánikba esni. Hogy mást ne mondjak, a teljesen eszét vesztett Tóta W Árpádnál sokkal higgadtabb, semlegesebb nézőpontú elemzők is vannak. Azért mert szokatlan, amit a Fidesz csinál (márminthogy csinál valamit), még egyáltalán nem biztos, hogy rossz, amit tesz, mert ami eddig történt, abból egész egyszerűen nem lehet még látni, hogy mi lesz a kimenetel. Aki már most tudni véli, hogy a Fidesz romlásba viszi az országot, az szerintem nem igazán gondolkodik, csak szabad utat enged az előítéleteinek.