Itthon a TEK erősen terrorelhárít, Azerbajdzsánban meg holnapra várják a NATO-főtitkárt

Sikerült egy különlegesen buta közlemény kirakni a Miniszterelnökségség honlapjára, amelyből semmi más nem derül ki, mint hogy a terrorelhárítók terrolerhárítanak.

A Terrorelhárítási Központ többek között azzal a céllal jött létre, hogy megvédje Magyarország polgárait egy esetleges terrortámadástól, megelőzze és megakadályozza annak bekövetkezését. Az azerbajdzsáni nagykövetséget ért fenyegetéssel kapcsolatban minden információt értékelünk és elemzünk, szoros együttműködésben a társszervekkel és partner szolgálatokkal. A Terrorelhárítási Központ mindent megtesz annak érdekében, hogy Magyarország polgárai és a diplomáciai testületek tagjai továbbra is a lehető legnagyobb biztonságban éljék mindennapjaikat.

http://www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/hirek/a-tek-minden-informaciot-elemzett-az-azerbajdzsani-nagykovetseget-ert-fenyegetessel-kapcsolatban

Amexrap-vélemény: tartsák a jó irányt. Sokkal jobb, ha az intelligens terrorelhárítók terrorelhárítanak, nem pedig a külső kommunikációval foglalkoznak.

Más. A Nato-főtitkár a mai Örmény konyakok http://amexrap.org/fal/nato-chief-visiting-armenia-tensions után holnap átruccan tutovkázni egyet:

NATO Secretary General, Mr. Anders Fogh Rasmussen, will visit Azerbaijan on Friday, 7 September 2012, as part of regional trip to the South Caucasus region. During his visit, Mr. Rasmussen will meet with the President of Azerbaijan, Mr. Ilham Aliyev.

http://www.nato.int/cps/en/SID-D9DAD531-47BDCC9F/natolive/news_89734.htm