Jegyzőkönyv a pártgyűlésről

Úgy kezdődött, hogy elmentem tüntetni, az “egymilliós” tüntetésre az új alkotmány ellen. A tüntetés 2500 m2-t foglalt el (kimértem google maps-en), azaz kb egy nagyságrenddel kevesebben voltunk, mint a médiatüntetésen a Szabadsajtó úton, pedig a téma legalább egy nagyságrenddel fontosabb volt:(

Amikor összefutottam Kis Jánossal (vö.: http://www.es.hu/2011-03-23_alkotmanyozas-8211-mi-vegre-i és http://www.es.hu/2011-03-30_alkotmanyozas-8211-mi-vegre-ii ), beszélgetés közben felemlítettem a tüntetés szellősségét. Erre azt mondta, h “savanyú a szőlő”. Biztos úgy értette, hogy majd ha az Amexrapnak lesz százezer rajongója a Fészbúkon, akkor fanyalogjak. Lehet, h igaza van??:) (Mindenesetre érdekel, mit lép erre a Milla, miután “Pali bácsi” óvatosan alákanyarítja a nevét + úgy hallottam, Gyurcsányon meg Lehetmáson sem voltak többen.)

De hogyan férnénk be százezren a kocsmába? Merthogy fél nyolcra szépen átsétáltam.

6an voltunk, és mi több, ebből 2 igazi nő!!!:) Ennek köszönhetően autentikusan tárgyalhattuk egyetlen napirendi pontunkat:

Sárgogárdi Jolán párttársunk felvetését pártunk ürítési elveiről http://amexrap.org/fal/kezdemenyezes-partunk-uritesi-elveinek-kialakitasara

A következőkből indultunk ki:

Itt van a “nővszer”. A nővszer szó Philip újmagyar párttársunk újmagyarítása, jelentése: női óvszer. Ez a cucc itt ni:

(Hogy tényleg Ph találmánya a szó, onnan is látható, hogy a https://encrypted.google.com/search?q=n%C5%91vszer perpill 1 találatot ad, az is a ‘növényvédőszer’ rövidítése elschmittelve.)

Szóval a nővszer használata az jó… pontosabban: pártunk a női nem egyenjogúságáért folytatott harc fontos állomásának érzi (bár kicsit http://en.wikipedia.org/wiki/The_Minority_Report#Precogs szagú a dolog, mert még egyikünk sem használta).

Ebből is látszik, hogy pártunk a következő elvet vallja:

(Itt kell megemlítenünk, hogy jelentést hallgattunk meg egyik párttársunktól, aki kisgyerekével a Nyugati aluljáróban átvonulóban azt hallotta, h 1prosti felháborodottan aszongya a másiknak, h újabban egyesek már 500 forintért mennek el.)

A nővszer tehát egyhangú támogatásunkat élvezi – nem volt ilyen egyértelmű eredménye a Jolán által felvetett pisilőeszköz boncolgatásának.

  • Egyrészt Jolánnal értettünk egyet, miszerint pártunk semmiképp se folytasson kampányt péniszirígységet generáló eszközök érdekében,
  • másrészt viszont ott van a férfiközösség egy, a férfiak által észre sem vett, de a 2 pártnőnk által hevesen hangoztatott manifesztációja, amelyet egyikük így hozott felszínre: a “kollektív pisilés élménye”.

Hát kik vagyunk mi, hogy 1-1 nőt, akik alkalomadtán pisilőcsőt hordanak a táskájukban, megakadályozzunk abban, hogy megosszák egymással pisilési élményeiket??

Melyik nő tudja pl., h mit jelent a “kardozás” szó a fiúk között az oviban? Hogy milyen fenséges a Szigeten a 3felől körülállható nyíltszíni piszoárok körül a jól végzett munka közben trécselni? Melyik fiú merné megtagadni a nőktől ezeket az élményeket?

Rövidre fogva, pártunk ezügyben az alábbi álláspontot foglalta el: ha és amikor alkotmányozói pozícióba kerülünk (ami extrapolálva az állampárt pozícióvesztéseit és az Amexrap rohamos növekedését, különösen a női szegmensben, 2014re valószínűsíthető), nem próbáljuk saját pisilőcsöveinket beleerőszakolni mások Nemzeti Hitvallásába.

Ekkor érkezett a pizza. Új precedens is született. A pártadó mértékét természetben 25%-ban határoztuk meg: pl. ha vki egész pizzát rendel, a negyedét köteles beszolgáltatni a közösbe.

Még több sörök (a pártpénztárosnál fizetés után érdekes módon pont 500 forint maradt – nem tudjuk, később hol verte el), majd a Nyugati téren keresztül (aholis ezúttal nem tértünk be a Mekibe csokifagyit venni) Anker – Tivadar – Ellátó – Házibuli – Ellátó útvonalon haladtunk. Közben valahol felszedtünk egy Thai fiút, aki nem tudott hol aludni, és Ph meghívta magához – egyelőre nem jöttek infók arról, h mit szólt hozzá a barátnője.

A Room13 partyban is képviseltettük magunkat. Bizony jó volt az is.