Jegyzőkönyv a 2. pártgyűlésről

Tegnap du. 5-től pártgyűltünk a törzshelyen.

Hárman voltunk: Philip Barker, Dénes Ágnes, és Mázsa Péter.

Sörből 12 vagy 14 korsó sör fogyott. A cidert nem próbáltuk (pedig kettesével viszonylag jó áron mérték – különösen, ha svájci frankban vagy dollárban számoljuk), mert Philip szerint ősi angol tapasztalat, hogy a 2t nem jó keverni.

Határozatok, konszenzussal:

14. A 10. határozat egy részének megfelelően döntöttünk a titkos kézfogásról, ami (ne mondjátok senkinek!) az Ökör Kör hagyományait fogja követni, ha megtalájuk a vonatkozó szakirodalmat a Flintstone család III/7. “Hiba az Ökör Kör körül” c. fejezetéből.

Nem tudja vki átküldeni a vonatkozó YouTube linket??

15. Megnézzük, mi történt azóta Monica Lewinskyvel.

Ezúton kipipálva: http://www.time.com/time/specials/packages/completelist/0,29569,1870544,00.html

16. Philip javaslatára minden párttagnak meg kell néznie a Kind Hearts and Coronets, qp javaslatára pedig a Birodalom c. filmeket.

17. Amikor Ági csatlakozott hozzánk, határozatban megállapítottuk, hogy pártunk nyilván erős felfutásban van, hiszen akkor szoktak megjelenni a jó nők a pártgyűléseken.

18. Úgy határoztunk, hogy átmegyünk a http://j.mp/mostjelen kocsmába, mert szerettük volna Philipnek megmutatni, aki nem emlékezett biztosan, hogy járt-e már ott (bár ezt azóta sem tudja).

19. Erre nem pontosan emlékszem, azaz már a Jelenben lehetett, de benne van a telefonomban, hogy Ági azt javasolta, hogy “tetoválni kell a disznókat”.

Miről lehetett szó?

Nem tartom valószínűnek, hogy a nácikról:

LT. ALDO: […] You see, we like our Nazi’s in uniforms. That way, you can spot ’em, just like that. [Snaps his fingers] But you take off that uniform, ain’t nobody gonna know you was a Nazi. And that don’t sit well with us.

[Aldo removes a LARGE KNIFE from a sheath on his belt.]

LT.ALDO: So I’m gonna give ya a little somethin, you can’t take off. http://www.imsdb.com/scripts/Inglourious-Basterds.html

Inkább valódi disznókról eshetett az eszmecsere. “Kovácsolt disznó”-t is találtam a telefonomban. Meg “Pimasz mókus”-t.

Ági/Philip, kisegítenétek?