Jegyzőkönyv a 4. pártgyűlésről

Elnézést a késlekedésért: a jegyzőkönyvet a forgalmimban hagytam, azt meg vagy 100km-re tőlem, és csak most fértem hozzá.

A párt 2010 július 1-én megtartotta havi rendes gyűlését. Résztvevők: Philip és qp. Sörből összesen 8 fogyott. A gyűlés az alábbi határozatokat hozta:

31. Bart Dani http://www.facebook.com/profile.php?id=1820355763 felhívta a figyelmünket a Főzzünk sört otthon Facebook-csoportra. Ha be lehet lépni testületileg, az Amexrap belép. A párt ezen túl kéri a szimpatizánsok és a tagság Sörissza részét, egyénileg is nyilvánítsa ki tetszését itt: http://www.facebook.com/pages/Legyen-legalis-a-hazi-sorfozes/133098313371081

32. Néhány cikkünket, amelyre névtelen kommenteket is várunk, kiteszünk az amexrap.blog.hu-ra is. A gárdaavatásos cikkünk kikerült az Index nyitólapjára, a 150 körüli névtelen kommentet itt olvashatjátok: http://amexrap.blog.hu/2010/06/23/jovo_het_szombati_tortenet_hogyan_kapok_ket_evet_a_magyar_garda_elleni_tuntetesert?fullcommentlist=1#comments

33. Rengeteg ígéret került a Falra, amelyek kikerültek a memóriánkból, és így nem hajtottuk őket végre. Ez utóbbi elkerülése végett qp egy olyan oldalt hoz létre, amely ígéreteinket nyilvántartja és nyilvánosan követhetővé teszi.

34. Forró nyári üzemmódba lépünk (mint már észrevettétek).

35. Orbán kötcsei beszédének http://www.hirextra.hu/2010/02/18/megorizni-a-letezes-magyar-minoseget-orban-kotcsei-beszede-szorol-szora/ hatására kialakítottuk a közös nemzeti értékrenddel kapcsolatos Amexrap-álláspontot, amelyet külön cikkben ismertetünk. Felelős: qp. A közös értékrendben érvényesíteni kívánt speciális Amexrap-szempontokról Philip ír cikket.

36. Egyik párttag a Szikra moziban rendezett buliban összefutott a párt egyik rajongójával, aki kitartó rajongásáról biztosította az oldalt és a pártot, ugyanakkor megjegyezte, hogy ha aki nem ismer bennünket, valószínűleg azt hiszi, hogy alkoholisták vagyunk. És kedvesen nevetett. A pártgyűlés ezzel kapcsolatban nem hozott határozatot (bár megjegyzi, hogy “nem is!”), és a további esetleges teendők megtárgyalását kijózanodásig elhalasztotta.

37. Erőfeszítéseket kell tenni, hogy a következő pártgyűlést a Wilkinson http://www.sparwasserhq.de/Index/HTMLmar7/david.htm féle sausage party keretei között rendezzük, ha lesz augusztusban.

38. Amexrap cimkéket ki kell nyomtatni, Philipnek odaadni, hogy terjessze az Egyesült Királyságban is. Felelős: qp (aki elhányta a jegyzőkönyvet, és így elfelejtette a feladatot, így Philip 6-án cimkék nélkül rapült)

39. Cikket kell írni az egy egyes országok alkotmányai elfogadásának időpontjai és az ország foci vb eredményeinek összefüggéseiről. Felelős: qp

40. Amexrap-bibliát kell kifejlesztenünk, de legalábbis a parancsolatokat.

41. A rajongókat be kell vonni, nem csupán hirdetni nekik az igét.

42. A pártot youtube-videóban és/vagy podcasttal kell népszerűsíteni. Ehhez megfelelő mobilt kell beszerezni. Nem pártpénzből.

43. Mindenképpen kell tüntetnünk valami ellen, még ki kell találnunk, hogy mi ellen. Pl. erről szólhatna a videó.

44. A Pártgyűlés egyhangú szavazással határozatban döntött a Honorary Eternal Member of the Party (rövidítve: HEMP) intézményének bevezetése mellett.