Jegyzőkönyv az 5. pártgyűlésről

Csütörtökön szezonnyitó pártgyűlést tartottunk. Philip és qp a törzshelyen kezdte az estét, aztán változó létszámban különböző helyeken folytattuk. A törzsgárda éjszakáig 10 sört ( http://www.fullers-ales.com/london_pride.php , Hunter’s, Soproni) vagy sörszerű készítményt (Citromos Gösser) fogyasztott.

Mindenekelőtt egy teljesített vállalás: az új feladatnyilvántartási rendszernek köszönhetően qp kifizette Philipnek a tartozását (vö: http://amexrap.org/fal/jezus-eg ).

Beszámoló hangzott el a Wilkinson-féle kolbászokkal http://www.wilkinsonsausage.webs.com/ kapcsolatos tapasztalatokról, amik nagyon finomak, csak a kiszerelésükön kell változatni, hogy ne fél kilós lefagyasztott egységekben érkezzen a fogyasztókhoz.

Előkészületeket tettünk a hivatalos koktélunk problémájának megoldására is (javaslatként a https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/White_Russian_%28cocktail%29 adódott), de úgy találtuk, hogy a kérdés empirikus vizsgálatokat igényel, úgyhogy egyelőre passzoltunk.

Philip beszámolt a http://loosers.org site-ról, mely zseniális volt (Philip, sehol sem lelem a Jézussal a fürdőkádban referenciát!), de sajnos nevéhez méltó véget ért. Erről qp-nak a best of 0 nézettségű youtube videók blog http://zeroviews.biz/ jutott eszébe, ami ugyancsak zseniális és önsorsrontó.

Kifejlesztettük a “3 lépés távolság” XX. századi doktinájának a XXI. századi változatát is, ami minden közül a legzseniálisabb, de sajnos nem publikus; ne is kérdezzetek róla, egyikünk sem fog rá emlékezni:)

A komoly dolgok után qp kikapcsolta a lokális és globális poloskákat, majd beszámolt a tagságnak egy szupertitkos politikai tervéről, de csak személyes szinten, mert a pártot – a dolog természeténél fogva – nem lehet belevonni a bizniszbe. Philip nagyban helyeselt és szuper ötleteket + kapcsolatokat javasolt. Megígérte, hogy ha kínozzák sem fog beszélni.

Októbertől változhat a havi gyűlések időpontja, éjszakába nyúló csütörtöki szemináriumtartások miatt.

Végül elindultunk a szokásos törzshely -> Nyugati -> Toldi -> Gödör -> Király utca útvonalon.

Útközben beleütköztünk egy házibuliba (“Kareszhez jöttetek vagy Edinához?? Hm… Kareszhez!!”), ahol pl. egylépéses pszichológiahallgató ismerősre bukkantunk, kiváló alkalmat teremtve a “kicsi a világ” kezdetű beszélgetésekre.

A Tűzraktérben végeztünk, ahol egy olyan baráti testvérpárra bukkantunk, akik anélkül, hogy kérdeztük volna, bevallották, hogy (hiszitek vagy nem) nem MERTEK eljönni a pártgyűlésre!) (Lehet, hogy kívülről nézve kirekesztők vagyunk?? Erről majd el kell gondolkoznunk.) Ezen kívül mindannyian rendkívül élvezetes beszélgetésben vettünk részt különböző témakörökben egy olyan embertársunkkal, akivel több szempontból kész csoda, hogy eddig nem futottunk össze, már csak ha pl. közös publikációs helyünkre http://exindex.hu/index.php?l=hu&page=1&id=1 tekintünk is.

Természetesen gyalog mentünk haza.