Szenzáció: Orbán és a bankok ma déltől ingyenes karácsonyi lakásosztást tartanak!!!

Most kaptuk a hírt, hogy Orbán ma déltől az új Nemzeti Lakáshitel Program keretében a Parlament előtt ingyenes lakásosztásba kezd!

A lakások ugyan borzalmasan rosszak, használhatatlanok, de legalább ingyen vannak. Csak a hitelt kell kifizeni, azt is csak majd később!!!

Vegyék vigyék, amíg meleg!

Kapcsolódó hírünk: a Nemzeti Lakáshitel Program II. hivatalos bejelentése, http://amexrap.org/fal/uj-nemzeti-lakashitel-program :

Megértjük, ha a polgárok úgy érzik, szeretnék valahogy kifejezni, hogy tartanak a változásoktól, de bízunk abban, hogy az ellenállásból megértés lesz, mert a változások értük és nem ellenük vannak. Közlemény.

Fontos, hogy a lakásvásárló polgárok megértsék a kormány új lakáshitel stratégiáját, és felismerjék az abban rejlő lehetőségeket. Tudatosítsák, hogy költségátvállalás, kamattámogatás, devizahitel formájában az állam és a bankok mindenkinek kifizetik a lakásvásárlását. A lakáspolitika megújítása arról szól, hogy hosszú távon jó minőségű, fenntartható rendszer alakuljon ki, hogy ne csak a mostani generációnak, hanem az utánuk jövőknek is legyen hol lakni.

A korábbi gyakorlat szerint, akik nem kaptak állami támogatást, azok csak akkor vehettek lakást, ha ők vagy szüleik mélyen a zsebükbe nyúltak.

Az új rendszerben viszont egyetlen fillér nélkül, bárki új lakásba költözhet, amennyiben eléri a hitelfelvételhez szükséges pontszámot:

(Forrás: http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/oktatasert-felelos-allamtitkarsag/hirek/a-hallgatokert-es-nem-ellenuk-iranyulnak-a-valtozasok )