A Titanic filmfesztivál 2011-es filmjei imdb-csillagrendben, betűrendben és időrendben

Ma kezdődik a Titanic!!

Részlet a tavalyi Titanic-bejegyzésünkből:

Eddig sehol sem találtam a Titanic műsort úgy, ahogyan szeretem: az imdb.com csillagok feltüntetésével és a vetítésekkel együtt. Minden évben reméltem, hogy a Titanic-osok vagy a műsorújságok segítenek, de végül mindig magamnak kellett az egészet kiböngésznem. Most eszembe jutott, hogy egy csomó melót spórolhatok meg rengeteg embernek, ha az eredményt a vadiúj honlapunkon publikálom.

Nos, idén is ez a helyzet.

A Szavazatok száma oszlopban a szürkék az egyelőre 100 alatti szavazatmennyiséget szerző filmeket, feketék a kevesebb mint 5 szavazatot szerző filmeket (a “fekete lovakat”) jelölik: az előbbiek esetében nagyobb a valószínűsége, hogy nyuszi barátai és üzletfelei felfelé nyomják a csillag-átlagot, az utóbbiaknál meg még nincs elég szavazat az átlaghoz.

A Csillag oszlopban a szürkék a 7.0 csillag alatti filmeket jelölik (ez alatt a film tartalmától ftlenül nem megyek moziba), a feketék a 6.6 alattiakat (ez alatt nem nézem meg a tv-ben sem).

A film címe oszlopban a szürke jelentése: a film a fenti kritériumok szerint legalább egyben szürke minősítést szerzett; a fekete jelentése: a film a fenti kritériumok szerint legalább kettőben szürke minősítést, vagy legalább 1-ben fekete minősítést szerzett.

Célom nem az elriasztás, hanem az informált döntés (megéri-e az adott filmre másfél órát szánni az életedből?) feltételeinek a kialakítása.

Ha a magad/barátaid számára hasznosnak találod a lenti 3 táblázatot, lsz oszd meg velük!

Filmek csillagrendben:

Filmek betűrendben:

Filmek időrendben: