Titanic filmek imdb.com csillagrendben

Eddig sehol sem találtam a Titanic műsort úgy, ahogyan szeretem: az imdb.com csillagok feltüntetésével és a vetítésekkel együtt. Minden évben reméltem, hogy a Titanic-osok vagy a műsorújságok segítenek, de végül mindig magamnak kellett az egészet kiböngésznem. Most eszembe jutott, hogy egy csomó melót spórolhatok meg rengeteg embernek, ha az eredményt a vadiúj honlapunkon publikálom. Íme:

Megjegyzések:

Ez nem az összes film, csak a 6.9 csillagra és afölé értékeltek (a bemutatásra kerülő filmek majdnem 60%-a), és a két fekete ló (amelyekről még nincs imdb-értékelés).

A szavazatok száma oszlopban a szürkék az egyelőre 100 alatti szavazatmennyiséget szerző filmeket jelölik: itt nagyobb a valószínűsége, hogy nyuszi barátai és üzletfelei felfelé nyomják a csillag-átlagot. A film címe oszlopban világosszürkék az animációk, sötétszürkék a zenés filmek (utóbbiakat a rajongók szokták felhúzni).

Nyomtatás: a http://j.mp/csillagrend doksiban a file –> download as –> pdf… –> (Which way?) Portrait (What paper size?) A4  –> Export benyomása esetén pont 2 oldal lesz (ha tudod, nyomtasd 1 lapra). Esetleg a jobb egér –> This frame –> Print frame-mel is kísérletezhetsz.

Lásd még a Titanic-imdb filmek betűrendben és a Titanic-imdb filmek időrendben című bejegyzéseket.

Ha a magad számára hasznosnak találod a táblázatot, lsz oszd meg ismerőseiddel is a Facebookon és az Iwiwen!

És ha már eddig jutottál: légy a rajongónk a FBon (a honlap jobb oszlopában felül lsz nyomd be a ‘+1 Become a Fan’ gombot!) és/vagy aktivizáld magad itt, az április 1-én:) alapított pártunk honlapján. Köszi!)